Kehvola & Nide Pop-Up

12.11.2019

Kehvola and Nide Bookshop opened a joint pop-up in Karhupuisto Park, Helsinki in November.

Nide is an independent bookshop that started in 2015. For the pop-up, Nide brings a good selection of fiction in Finnish and English, non-fiction from travel books to music, essays and poetry. In pop-up you’ll find the full selection of Kehvola products: posters, postcards, calendars etc.

The furniture in the shop is from Fargo Vintage and is also for sell.

Kehvola & Nide Pop-up, Viides linja 14
Wed – Thu: 13 – 17
Fri: 12 – 18
Sat: 11 – 16

Kehvola ja Nide saapuvat Kallioon

Kalliossa on aina ollut ihana kirjasto ja parhaat divarit. Kirjakauppa sieltä on kuitenkin puuttunut. Tämä huutava vääryys korjaantuu hetkeksi, kun Kehvola ja Nide avaavat yhteisen pop-up -kaupan marras-joulukuun ajaksi Karhupuiston laidalle. Nide on 2015 Fredalla aloittanut itsenäinen kirjakauppa. Viidennelle linjalle Nide tuo hyvän valikoiman kaunokirjallisuutta suomeksi ja englanniksi, sekä tietokirjoja matkakirjoista musiikkiin, esseitä ja runoutta. Kallion pop-upissa on saatavilla Kehvolan koko valikoima.

Kaupan kalusteet ovat Fargo Vintagen valikoimista ja myös niitä on mahdollista ostaa omaksi.