Designers

Veera Kehvola

Veera Kehvola on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi ja opiskellut teollista muotoilua. Opintojen välissä Veera työskenteli myymälänhoitajana Kiasman ja Ateneumin museokaupoissa. (as a store manager in Ateneum – Finnish National Gallery and Kiasma- Museum of Contemporary Art.) Siellä syntyi ajatus oman, paperituotteita tekevän yrityksen perustamisesta.
Tällä hetkellä firma ja kaksi tytärtä pitävät Veeran kiireisänä. Veera rakastaa ruoanlaittoa ja kaipaa Lontoon museoita ja pubeja, Berliinin puistoja ja Skotlannin karuja rantoja.

Timo Mänttäri

Timo on helsinkiläinen kuvittaja ja monipuolinen graafinen suunnittelija, joka tunnetaan parhaiten kirjankansistaan. Hän on kuvittanut lehtiä (news papers, magazines) ja lastenkirjoja sekä työskennellyt elokuvien graafisena suunnittelijana. Töiden jälkeen Timo rakentelee legoja kahden tyttärensä kanssa. Hän pitää vanhoista elokuvista, kirjakaupoista ja kävelyretkistä kaupungilla.

Matti Pikkujämsä

Matti on toiminut freelancer kuvittajana vuodesta 1999 lähtien. Hän on kuvittanut parikymmentä lastenkirjaa, kirjankansia ja lehtiä ( newspapers and magazines). Julkaisujen lisäksi Matti on suunnitellut tekstiilejä mm. Marimekolle, Kaunisteelle ja Samujille. Matti on myös suosittu muotokuvamaalari, jonka pop-up ateljee avaa ovensa milloin Helsingissä, milloin jossain päin Japania. Matti piirtää jatkuvasti. Kun Matti ei tee töitä hän matkustaa.

Marika Maijala

Marika Maijala works as an independent illustrator in Helsinki, Finland. Marika has worked with several writers and publishers in Finland and abroad illustrating, designing and lately also writing children’s books. Marika’s books been published China and Japan. She is inspired by the people she meets, the stories she hears – and the ever-changing sea.

Marika Maijala on vapaa kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on kuvittanut ja viimeaikoina myös kirjoittanut lastenkirjoja useille kustantajille. Marikan kirjoja on julkaistu Kiinaa ja Japania myöten. Hän löytää inspiraation tapaamistaan ihmisistä, kuulemistaan tarinoista – ja alati muuttuvasta merestä.

Sanna Mander

Teksti puuttuu