Kehvola Design koronan kourissa! Katso kuvat!

15.4.2020

Kun museot, koulut ja päiväkodit sulkivat ovensa maaliskuun puolivälissä muuttui meno myös meillä Vallilassa. Tytöt ovat nyt kotona, joten niin on firmakin. Vaikka jälleenmyyjien tilaukset hiipuivat, ei kotona ole hiljaista. Kotikoulun, kotipäiväkodin, kotimuskarin ja kotiruokalan henkilökunnan pitää myös pelata Afrikan Tähteä, muistipeliä, Kimbleä, Alfapetia, Hiirenloukkua, Kanin loikkaa, Haisuliveitä, Monopolia, Merirosvojahtia ja koota yhdeksää palapeliä, rakentaa legoista vankila ja vessapaperirullista lintuja, kouluttaa tottelematon polkupyörä, leipoa pullaa, rakentaa sohvamaja, pystyttää teltta olohuoneeseen, veistää kaarnalaivoja, tehdä kainalopieruja, piirtää, toimia konfliktin selvittäjänä, tehdä kasvomaalauksia, lukea Potteria, Peppiä ja Ruusun matkaa, tehdä juhlaviirit possujen taloon, säestää kitaraoppilasta, soittaa pianoa ja keittiövälineitä.
Kello 21 on aika keskittyä yrityksen asioihin; verkkokaupan kehittämiseen, uusiin tuotteisiin ja mitä niitä nyt on.
Vaikka useat jälleenmyyjämme ovat nyt kiinni voi Kehvolan tuotteita tilata verkkokaupastamme. Moni onkin jo niin tehnyt. Kiitos siitä ja jaxuhalit kaikille!