Kehvola & Helsinki Design Week

25.8.2017

The Design Market is the biggest design stock sale event in the Nordic countries. At the beginning of Helsinki Design Week, it takes over the Cable Factory and provides the visitor an opportunity to make great finds among samples as well as products from previous seasons. Expect to find 200 high quality vendors and a Flower Market. The restaurant Loop will serve a delicious lunch made of ingredients that would otherwise go to waste.

Sep 9, Sat 11:00-18:00
Sep 10, Sun 11:00-18:00

You will find Kehvola with Atelier Matti Pikkujämsä in the Main hall.

See You there!

Pohjoismaiden suurin varastomyyntitapahtuma Design Market aloittaa festivaalin valtaamalla jälleen Kaapelitehtaan. Design Marketista on mahdollisuus ostaa aikaisempien sesonkien tuotteita tai prototyyppejä edullisin hinnoin. Noin 200 myyjän lisäksi mukana ovat muun muassa Fredan Kukkaistori ja hävikkiruokaravintola Loop.

Lauantai 9. 9. klo 11:00-18:00
Sunnuntai 10. 9. klo 11:00-18:00

Kehvolan osastolla Merikaapelihallissa mukana myös Atelier Matti Pikkujämsä.

Nähdään!