Pippi meets Kehvola

27.10.2016

When Pippi Longstockings goes shopping are smaller shops out of goods in no time. Fortunately the children’s bookshop in Junibacken cultural centre is the biggest of it’s kind in Sweden. The bookshop has a fantastic range of children’s books for all ages, everything from Astrid Lindgren’s classics to recent favourites. Masses of titles in other languages besides Swedish are also available. You’ll also find a good selection of dolls, soft toys, posters and postcards there – Kehvola cards too!

Kun Peppi Pitkätossu käy ostoksilla tahtoo tavara loppua pienemmistä kaupoista alkuunsa. Siksi onkin hyvä, että Lindgrenin kirjoihin perustuvan lastenkulttuuritalon Junibackenin lastenkirjakauppa on Ruotsin suurin. Kaupassa on mahtava valikoima lastenkirjoja Astrid Lindgrenin klassikoista uusinpiin suosikkeihin. Kirjallisuutta on tarjolla ruotsin lisäksi myös muilla kielellä. Lisäksi kaupasta löytyy hyvä valikoima nukkeja, pehmoleluja, julisteita ja kortteja. Nyt myös Kehvola-kortteja!