Save a billion

28.4.2016

Decorating with art – what a nifty way to show your class. One Gaugain over here and Matisse there. A couple of tiny Picassos and a bill, please: A billion euros.
Our latest poster is an easy way to save your hard earned money. With a fraction of the price of one Pollock you can have 33 masters of modern art hanging on your wall. However, the effect is just the same: Next time you throw a party people will be blown away by your exquisite taste and sense of style.

Mitä kotisi kertoo sinusta? Asustaako näiden seinien sisällä grobiaani vai sofisticado? Kiva tapa osoittaa tasonsa on sisustaa taiteella. Tähän yksi Gauguin, tuohon Matisse. Vielä pari pientä Picassoa ja lasku: Miljardi euroa.
Uusi julisteemme “Taiteilijat” säästää sinulta selvää rahaa: Murto-osalla yhden Pollockin hinnasta saat seinällesi 33 modernin taiteen mestaria. Lopputulos on kuitenkin tismalleen sama: Seuraavissa juhlissasi vieraat tungeksivat teoksen äärellä, tutkivat sitä ja luovat sinuun hyväksyviä, ehkä hiukan kateellisiakin katseita: – Hänessä on totisesti “sitä jotain.”